A játék neve: Kárász a zsákban

Szeretnélek meghívni a tóra amit képviselek, egy baráti kihívásra. Nekem eddig 57db. Kárászt sikerült elkapnom röpke 5 óra alatt. Most te jössz.
Ezen a napon ha többet fogsz kg.-ra mindenkinél, felkerülsz elsőként aki ebből a vízből eddig a legeredményesebben fogott halat. Az első három legtöbbet fogó persze tőlem egy serleget is bezsebel ami igazolja hogy igazi Vadvízi Horgász vagy, valamint éves korlátlan területre látogatást is megnyerik. Az első ezen felül minden hasonló rendezvényen díjmentesen szerepelhet.Feltételek nem sok csak 1 úszós vagy fenekezős bot használata, bármely típusú min. 3-4m és haltartó, merítőszák
A foglalkozás 8:00-15:00 között érvényes de estig 20:00 ig lehet aznap tovább horgászni.Helyek választása regisztráció sorrendben történik nem sorsolás alapon. több mint 100 hely áll rendelkezésre Regisztrálni a honlapon az árak, regisztráció menü pontban a Regisztráció-Nevezés re kattintva lehetséges 3000 Ft. Összegért amit a kosárba kell rakni és az adatokat kitölteni.

Hozzászólások

További versenyek

IX. Barátság Kupa

IX. Barátság Kupa

Az Aranyhal H.E. által a Tápiószentmártoni Tőzeges tavon rendezendő IX. BARÁTSÁG KUPA. Versenykiírása. Célja: A …