24 órás páros, szabad verseny - Halimba

24 órás páros, szabad verseny – Halimba

2021. Május 22-23-án kerül megrendezésre a Halimbai Kistavon 24 órás páros szabad kategóriás horgászversenyünk! 17 csapat jelentkezését tudjuk fogadni. Nevezési díj 10.000 Ft / fő, ami tartalmazza a serlegeket, a pálya bérletet, egy reggelit és egy ebédet. Nevezések csak a befizetéssel együtt érvényesek, melyeket május 16-ig tudtok leadni személyesen vagy az alábbi számlaszámra utalva: 50420661-10002223 Szövérfi Balázs. A jelentkezők a nevezési díjak megérkezésének sorrendjében lesznek felírva!

Verseny menete és szabályok:

Mivel többen is vannak, akiknek a kipakolás több időt vesz igénybe, ezért 22-én 10 órától lehet a helyeket elfoglalni. Érkezési sorrendben fog mindenki egy rajtszámot húzni, ha ez megvan, akkor mehet is megkezdeni a felkészülést. A verseny 12:00-kor dudaszóra indul. A felszereléssel kapcsolatban annyi, hogy fonott dobó és horogelőke használata tilos! Horgászni tetszőleges módszerrel, (kivéve pergetés) egy bottal, azon egy szakáll nélküli vagy mikroszakàllas horoggal elhagyós szerelékkel engedélyezett! 1db 3m-es haltartó háló, pontybölcső vagy oldalfalas matrac, sebfertőtlenítő és csapatonként legalább egy nagyméretű merítőháló kötelező! Ezeket a verseny folyamán ellenőrizhetjük! A haltartóban max. 25kg hal tartható, ennek elérésekor jelezni kell a mérést! Koiponty, amúr és az 5 kg-ot elérő halakat szintén jelezni kell és azonnal mérlegeljük! A verseny 23-án 12:00-kor fog véget érni szintén dudaszóra. Ezután mindenkit várunk egy ebédre a halőrház udvarán. Eredményhirdetés 14:00-kor.

A résztvevők 23-án estig díjmentesen pecázhatnak a tavon!

Ne feledjétek időben leadni a nevezéseket, hogy biztosan legyen helyetek! Ha kérdésetek van, ezen a számon érdeklődhettek +36/20-937-4124.

Vár mindenkit szeretettel egy jó hangulatú versenyre szép halakkal és egy finom ebéddel a Halimbai Kistó csapata!

Hozzászólások

További versenyek

IX. Barátság Kupa

IX. Barátság Kupa

Az Aranyhal H.E. által a Tápiószentmártoni Tőzeges tavon rendezendő IX. BARÁTSÁG KUPA. Versenykiírása. Célja: A …