Freestyle horgászverseny - Horgászversenyek https://horgaszversenyek.hu/freestyle-horgaszverseny/ Sun, 22 Jan 2023 12:28:51 +0000 hu hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.1 Évindító Freestyle verseny https://horgaszversenyek.hu/evindito-freestyle-verseny/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=evindito-freestyle-verseny https://horgaszversenyek.hu/evindito-freestyle-verseny/#respond Sun, 22 Jan 2023 12:28:51 +0000 https://horgaszversenyek.hu/?p=624 Ezennel elkezdjük a 2023-as évet egy Joó tavi Freestyle versennyel mely FEBRUÁR-én lesz megtartvafő jelentkezését tudjuk fogadniA megszokott oldalon lesz a verseny viszont ezúttal két szektor lesz kialakítva! Díjazva a szektor 1-4 illetve az abszolút 1-2 helyezést elérő valamint a legnagyobb halat kifogó versenyzők lesznekNevezési díj 12000ft mely tartalmazza a pálya bérletet, díjakat illetve egy …

A <strong>Évindító Freestyle verseny</strong> bejegyzés először Horgászversenyek-én jelent meg.

]]>
Ezennel elkezdjük a 2023-as évet egy Joó tavi Freestyle versennyel mely FEBRUÁR5⃣-én lesz megtartva❗2⃣4⃣fő jelentkezését tudjuk fogadni❗
A megszokott oldalon lesz a verseny viszont ezúttal két szektor lesz kialakítva! Díjazva a szektor 1-4 illetve az abszolút 1-2 helyezést elérő valamint a legnagyobb halat kifogó versenyzők lesznek❗Nevezési díj 12000ft mely tartalmazza a pálya bérletet, díjakat illetve egy reggeli étkezést, teát, kávét. A nevezéseket a megszokott úton személyesen vagy utalva tudjátok teljesíteni JANUÁR3⃣0⃣-ig❗ Csak a határidő végéig beérkezett nevezések érvényesek❗

Verseny menete:

Gyülekező, sorsolás: 07:30-08:00
Helyek elfoglalása: 08:00-09:00
Verseny kezdete: 09:00
Verseny vége: 15:00
Eredmény hirdetés: ~15:45

Szabályzat a következő:

Horgászni method vagy klasszikus feeder illetve úszós módszerrel (kivétel pergetés) egy bottal azon egy mikroszakállas vagy szakáll nélküli horoggal lehet, melynek mérete max. 6-os! A feeder módszer esetében végtelenségig csúszó szerelék alkalmazható! Etetni csúzlival, bottal, kézzel lehetséges. Bentlévő botra ráetetés engedélyezett. Etető anyag limit nincs. Fonott dobóelőke használata ezúttal engedélyezet. Fertőtlenítő,pontymatrac vagy bölcső használata kötelező! Minden versenyzőnek rendelkeznie kell legalább kettő minimum 3m-es versenyszákkal és egy pontyzsákkal! A fehér halat lehetőség szerint kérjük külön tárolni a pontyoktól! A versenybe minden hal beleszámít kivétel a ragadozók! Egy szákba maximum 25kg hal tartható, ezt elérve mérlegelést kell kérni! Az amúrt, tokot és az 5kg-ot elérő pontyot azonnal mérlegeltetni kell! ☝Bölcsőt, haltartó hálót, pontyzsákot lehetőség van bérelni a verseny idejére 1000ft ellenében☝

🎣Vár minden kedves versenyzőt a Baráti Versenyek Team🎣

A <strong>Évindító Freestyle verseny</strong> bejegyzés először Horgászversenyek-én jelent meg.

]]>
https://horgaszversenyek.hu/evindito-freestyle-verseny/feed/ 0
Rudiii Egyéni Freestyle Horgászverseny https://horgaszversenyek.hu/rudiii-egyeni-freestyle-horgaszverseny/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rudiii-egyeni-freestyle-horgaszverseny https://horgaszversenyek.hu/rudiii-egyeni-freestyle-horgaszverseny/#respond Sun, 22 Jan 2023 12:03:02 +0000 https://horgaszversenyek.hu/?p=603 Helyszín: Monorierdő, Csepp-tóIdőpont: 2023.01.29. (vasárnap)Nevezési díj: 9.000 Ft/főFizetési határidő: 2023.01.22.Fizetni a tónál lehet készpénzben vagy utalással a következő számlaszámra: Törőcsik Krisztián e.v. 50437179-15559373 (A közleménybe versenyző neve+verseny dátumát kérjük beírni!)Nevezésnél szükséges adatok: név, cím, e-mail cím, telefonszám! (Aki korábbi versenynél megadta az adatokat, annak már nem kell!)Előnevezés van, de a nevezés csak a nevezési díj …

A Rudiii Egyéni Freestyle Horgászverseny bejegyzés először Horgászversenyek-én jelent meg.

]]>
📌Helyszín: Monorierdő, Csepp-tó
📌Időpont: 2023.01.29. (vasárnap)
📌Nevezési díj: 9.000 Ft/fő
📌Fizetési határidő: 2023.01.22.
✅Fizetni a tónál lehet készpénzben vagy utalással a következő számlaszámra: Törőcsik Krisztián e.v. 50437179-15559373 (A közleménybe versenyző neve+verseny dátumát kérjük beírni!)
✅Nevezésnél szükséges adatok: név, cím, e-mail cím, telefonszám! (Aki korábbi versenynél megadta az adatokat, annak már nem kell!)
❗Előnevezés van, de a nevezés csak a nevezési díj befizetése után válik véglegessé!
❗Visszamondás vagy a versenyen való részvétel hiányában a nevezési díj NEM tolódik másik versenyre és NEM kerül visszafizetésre!

🔴A tó 3 szektorra lesz bontva.
31 fő nevezését tudjuk elfogadni, utána tartalékba tudjuk felírni a nevezőket!

A kihúzott horgászhelyre be lehet állni kocsival!

A tó területén büfé található, ami egésznap rendelkezésetekre áll! 🍺🧃☕🥤

DÍJAZÁS:
🏆Szektor I-II-III. helyezettek: kupa
🏆Legnagyobb hal: kupa
🏆Mázlidíj: kupa (az első 5kg feletti hal megfogójának)
🏆Citromdíj: kupa (a halat fogók közül a legkevesebbet fogónak)

A VERSENY MENETE:

⏰7.00-7.15 gyülekező
⏰7.15-7.30 sorsolás (2 lépésben fog zajlani! Első körben érkezési sorrendben kihúzzátok a húzási sorrendet, majd ebben a sorrendben kihúzzátok az állásokat, ahova ülni fogtok.)
⏰7.30-8.30 helyek elfoglalása, előkészületek, limitellenőrzés
⏰8.30-13.30 verseny (dudaszó)
⏰13.30-tól mérlegelés, eredményhirdetés

A verseny előtt mindenki vendégünk egy reggelire, illetve a verseny közben is többször viszünk körbe meleg teát és zsíros kenyeret! 🥪🫖

Eredményhirdetés után sötétedésig lehet maradni horgászni.

‼Versenyszabályzat‼

➡Nagy hal fogása esetén azt jelezni kell, és mi azonnal megyünk! Letárolni, illetve magára hagyni TILOS, miután odaértünk a halat átvesszük és lehet folytatni a pecát. Ezzel is az a cél, hogy kevesebb idő menjen el az értékes horgászidőből!
➡Háttérsegítség engedélyezett, de a horgászatot csak is az erre befizetett illető oldhatja meg mindenféle külső segítség nélkül!(pl.: etetés, fárasztás, dobás, szákolás)
(A háttérsegítség nagy hal fogása esetén vigyázhat a halra míg oda nem érünk, így a versenyző azonnal folytathatja a horgászatot tovább. Az a fontos, hogy a hal épségben legyen és ne a horgászidő teljen várakozással!)
➡Egyszerre 1 bot, azon 1 horog használható, ami lehet szakálnélküli vagy mikroszakállas 6-os méretig.
➡Felszerelve a versenyző mellet bármennyi bot/topset lehet.
➡Spomb/Etetőhajó/Halradar használata TILOS!!
➡Etetni lehet kézzel, kosárral, csúzlival, illetve rakósbot esetén kupakolóval.
➡Pontymatrac vagy bölcső használata kötelező !(A tónál találhatóak fix bölcsők is két állásonként)
➡Fonottzsinór használata TILOS! Kivétel a horogelőke. Etetőboton lehet fonottzsinór!
➡Kötelező minimum 3m-es versenyszák, lehetőleg 2db,de nem kötelező (ajánlott)
➡Száklimit: 20kg !!
➡Amennyiben a szák tartalma meghaladja a 20kg limitet, az afeletti súly nem számít bele a mérlegelésbe.
➡4kg feletti ponty (amurt,koi pontyot azonnal mérjük súlyától függetlenül) azonnal mérlegelésre kerül! A tokhalat nem mérlegeljük, hanem 3kg-nak számítanak!
➡Etetőanyaglimit: 8L !!! Ebbe beletartozik az etetőanyag (áttört, laza, nedvesített állapotban, nem összetömörítve a vödör aljára), pellet, szemes takarmány (ami csak főzött állapotban engedélyezett), illetve az élő etetőanyag is (amit előre beragasztani TILOS!!!)
➡Versenylefújás előtt megakasztott hal beleszámít a versenybe, ha a versenyző a lefújást követő 10 percen belül megszákolja.
➡Damilos merítőfej használata TILOS!
➡Halakat a szemüregnél megfogni és úgy visszaengedni TILOS!
➡Halak reptetése tilos!
➡Minden egyes halfaj kerüljön megmerítésre a hal méretétől függetlenül!
➡Külsős hal ér, a kantáras viszont nem!
➡Ezeken a szabályokon felül a tó szabályrendszere van érvényben! A versenyen való részvételhez kötelező a 2022-es állami engedély! 

A Rudiii Egyéni Freestyle Horgászverseny bejegyzés először Horgászversenyek-én jelent meg.

]]>
https://horgaszversenyek.hu/rudiii-egyeni-freestyle-horgaszverseny/feed/ 0