Decathlon Jótékonysági Kupa

decathlon jótékonysági kupa
A versenyző tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy ha bizonyíthatóan szabálysértést követ el, akkor a szervező szándékos károkozásért vagy hitelrontásért polgári peres eljárást kezdeményezhet a szabálysértő ellen. Hozzájárul, hogy fotó és videó készüljön róla, amit a szervező közzé tehet. Engedély nélkül semmilyen fotó, videó és egyéb információ tehető közzé.

A rendezvényen való részvétel nem kötelező! Mindenki Önszántából jelentkezik és érkezik!

– Sorsolás: 06:00 – A verseny kezdete: 08:00- A verseny vége: 08:00 – Eredményhirdetés: 10:00 – A versenybe csak a ponty és az amur számít. Súlyhatár nincs!!! – A Horgásztó saját szabályzatát kiegészíti a versenykiírás. – A versenyre 50 versenyző regisztrálhat, de maximum az első 25 indulhat, azok, aki a nevezési feltételeket teljesítik. – Magyar, érvényes állami horgászengedély szükséges.

Értékelés:

A következő a díjazás: (létszám arányában változhat)

I. Ereklye + Pénznyeremény II. Ereklye + Pénznyeremény III. Ereklye + Pénznyeremény IV. Ereklye V. Ereklye VI. Ereklye

A legnagyobb halat fogó versenyzőnek díja: Ereklye. + Utalvány A legtöbb halat fogó versenyzőnek díja: Ereklye. + Utalvány

A nyeremények adózásáról a nyertesek gondoskodnak. A versenyre való jelentkezés csak akkor érvényes, ha a KAUCIÓ megérkezik a szervezőhöz. (25.000FT) A Nevezés Átutalással: Kővári-Makai Erzsébet 10300002-10615720-49010019 A fennmaradó összeget a verseny előtt 2 héttel meg kell érkezni. A NEVEZÉS CSAK AKKOR ÉRVÉNYES, HA A FOGLALÓ FELETTI NEVEZÉSI DÍJ A FENTI IDŐPONTIG MEGÉRKEZIK! HA NEM, A SZERVEZŐ A VERSENYZŐKET TÖRÖLHETI A LISTÁBÓL. Információ: pecamania.roadshow@gmail.com vagy + 36 20 619 3134 A regisztráció 14 napig tartható fenn. (addig kell megérkezni a foglaló összegének) A regisztráció folyamatosan tart. A megjegyzésbe kérjük írni a csapat nevét és a verseny helyét. Az összeg befizetője automatikusan elfogadja a versenyszabályokat, ami a www.pecamania.hu oldalon elolvasható.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK!

A rendezvényen való részvétel nem kötelező! A verseny szabályzatban nevezési feltételeknek, csak úgy tud megfelelni a résztvevő csapat, ha a KAUCIÓ (helyfoglaló pénz) összegét megfizeti, teljesíti. A fennmaradó összeg kiegyenlítése április 1-ig kell, hogy megtörténjen. Ha valaki ezt nem teljesíti, úgy bármikor a szabályzat megszegés miatt kiadható a helye más versenyzőnek, aki már csak a teljes részvételi díj befizetése után indulhat a versenyeken. Ha a nevező megfizeti a részvételi díjat április 1-ig, akkor teljes jogkörrel indulhat a versenyen. A rendezvényen nem megjelenés egyenértékű a megjelenés gyakorlatával. Ha valaki április 1-ig. után jelzi, hogy nem tud részt venni a versenyen az a csapat értékesítheti a helyet vagy delegálhat más versenyzőket, de a részvételi szándékát nem válthatja vissza. Ha KORMÁNYRENDELET vagy létszám hiány, időjárás vagy a bérelt tó problémája miatt elmarad egy verseny annak részvételi jogát bármikor bármelyik versenyen 20% nagyobb értékben érvényesítheti vagy értékesítheti. Visszaváltás nem lehetséges. Kérjük a versenyzőket és a csapatok ezek tudatában jelentkezzenek a rendezvényeinkre.

Verseny szabályzata:

– A helyek kiválasztás a következő módon történik: A versenyzők (nevezési lista alapján) először kihúznak 1-1 egy sorszámot, ami alapján kialakul egy sorrend. A kialakult lista szerint kezdetét veszi a helyek kihúzása. A versenyző által kihúzott sorszám a hely száma. – Azonos érdekeltségű versenyző sem egymás mellé, sem azonos szektorba nem ülhetnek. – A Horgásztó saját szabályzatát kiegészíti a versenykiírás. – A verseny dudaszóval kezdődik és végződik. – A versenyen telefonon kívül semmilyen más hangossító eszközt nem lehet használni. – A túlzottan alkoholos állapotban lévő csapatot kizárhatjuk a versenyekből is. – A csapatok csak a saját szektorokban horgászhatnak. – A szektor szél a vízen és a parton jelölve van. – Csónakkal a vízen (a verseny alatt), csak a verseny főszervezője (indokolt esetben) tartózkodhat. PL: HALMENTÉS – A versenyző felel a tópart és halak épségéért. – 4 Bot használható. – A versenyen fonott Dobó előke (csapó) használata NEM engedélyezett. – Minimum 0.18mm es főzsinór használható. – A versenyen botonként 1 szakáll nélküli, vagy mikrószakállas horoggal lehet horgászni – A versenyen pontymatrac, sebfertőtlenítő, nagyméretű merítőháló és nagy pontyzsák kötelező. Pontyzsákból legalább 3 db kötelező a csapatoknak. Ezek nem megléte kizárást eredményezhet. – A versenyzőnek a pontyzsákot egyedi azonosítóval kell ellátni, Monogram stb – SPRO márkájú pontyzsák nem használható. – Sérült, beteg halat azonnal jelenteni kell, lemérésre kerül és beleszámít a fogásba. Elpusztult halat nem mérlegelünk. Akinek a saját hibájából több hal elpusztul, azt a szervezők azonnali hatállyal, kizárják és a kár megtérítését követelik! – Mérlegelés, mindenkinek a horgászhelyén történik folyamatosan. A csapatnak egy tagot biztosítani kell a mérlegeléshez. Feladata a hal mérlegeléshez való előkészítése. (Pontymatracra, bölcsőre való helyezés, pontyzsák kibontása, és a mérlegelő zsákba helyezés. – Etetni csak a verseny megkezdésétől lehet. – Ha a szomszéd szektorból érkező horgász fárasztása során bárminemű kapcsolatba kerül a 2 szektor horgásza, akkor az a mérvadó, hogy kinek a horga vagy csalija van a hal szájában.

CSALIZÁSI MENNYISÉGEK:

– Mennyiségi KORLÁT: Összesen MAX: 100Kg – Földet használni tilos! – Csalizni csak BOJLIVAL, pelettel, gumitermékkel, takarmánnyal és beazonosítható POP UP lehet. – Spomb és katapult használható, de csak a korlátozott időszakban. (Ez a verseny elején van közölve) – Dobócső, PVA és PVA BAG folyamatosan használható. – Horgászni szigorúan csak partról engedélyezett! – A verseny vége előtt megakasztott hal még beleszámít a versenybe. – A kívülről akasztott hal érvényes, feltéve, ha szabályosa horgászat során került horogra. – Szabad tűz gyújtása a verseny kezdetétől a lefújásig szigorúan tilos és balesetveszélyes. – A versenyzőknek kötelező betartani a tógazda, versenybírók és szervezők kéréseit. – A versenyen időpontja alatt történő balesetekért a versenyzők maguk vállalnak felelősséget. – A tó partjáért és a halak épségéért a csapatok vállalnak felelősséget! – Bármilyen kár éri a tó tulajdonosát, akkor az adott csapatnak kötelező a kár megtérítése a tulajdonos felé! Kár esetén azonnali kizárás! – A versenykiírást igények szerint a szervező módosíthatja. – A verseny szabályzat bármilyen áthágása figyelmeztetés és 20% eredmény levonást vonhat maga után. A 2. figyelmeztetés minden esetben ismételt minimum 20% eredménylevonást vonhat maga után. A 3. figyelmeztetés azonnal kizárás. Segítségünkre 50X optikai kamera, éjjellátó, lézeres távolságmérő.

A Versenyzők a rendezvény folyamán készült videók és fotók nyilvános kommunikációjához és versennyel kapcsolatos kérdésekhez felhasználáshoz hozzájárulnak

ÓVÁSI LEHETŐSÉG (2022):

A hivatalos eredményhirdetés megelőző 30 percig lehetséges. A jelzet időpont után nem tudunk óvás befogadni. Abban az esetben, ha valamelyik csapat figyelmeztetések után is értékelhető eredményt ér el, úgy az érintett csapat első figyelmeztetése után, vele szemben és az első vagy második figyelmeztetést figyelembe véve a verseny után 3 napig tudunk még vele szemben óvást befogadni, ha ez jogos, utólagos kizárás történik. Ha a verseny folyamán bárki szabálytalanságot talál bármelyik csapatnál, megóvhatja az eredményét. A bizonyíték fotó vagy videó lehet. A bírálatot a verseny főszervezője végzi. Az óvás összege: 20.000Ft. Ha tényleges szabálytalanság történik, a pénz visszajár.
Facebook Hozzászólások